تابلوساز به فردی گفته می شود که به نرم افزارهای گرافیکی و طراحی سه بعدی تسلط کافی داشته و قادر است با استفاده از مواد و متریال با دوام و با کیفیت بالا خدمات ساخت تابلو را به صاحبان کسب و کارهای مختلف ارائه دهد. از تابلوهای ساخته شده توسط این افراد در سردرب ورودی شرکت ها، فروشگاه ها و مغازه ها، هتل ها و رستوران ها و…. استفاده کرده و فرایندهای تبلیغاتی را به سرانجام می رسانند.
در این مقاله به معرفی بیشتر حرفه تابلوسازی خواهیم پرداخت و نکات مورد نیاز پیش از ساخت این محصولات را مرور و بررسی خواهیم کرد. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر درباره این کسب و کار هستید با ما همراه باشید.
تابلوسازی چیست؟
تابلوسازی همان طور که از نامش نیز مشخص شده عنوان یک کسب و کار بوده و یکی از حرفه های پرطرفدار این روزها است. چراکه با استفاده از آن می توان به معرفی یک کسب و کار خاص پرداخت و توجه مخاطبان آن را جلب نمود.
همان طور که می دانید شما می توانید با کمک ابزارهای تبلیغاتی موثر و کارآمد به توسعه و پیشبرد اهداف کسب و کارتان کمک کنید. این ابزارها انواع و اقسام مختلفی داشته و تابلوها یکی از مهمترین آن ها هستند.
تابلوسازها می توانند بر اساس تخصصی که کسب کرده و تجربیاتی که در طول زمان به دست آورده اند انواع متنوعی از تابلوها را با کیفیت بالا و ویژگی های متنوع با جلوه های نورپردازی در طرح های گوناگون و منحصر به فرد ایجاد نمایند.
از پر استفاده ترین انواع این محصولات می توان به تابلوهای نئون، چلنیوم، استیل، بک لایت، پلاستیک و….. اشاره کرد. هر کدام از انواع این محصولات از ویژگی های خاص خود برخوردار شده و مصارف و کاربردهای منحصر به فردی هم دارند.
تابلوسازی چلنیوم
تابلوهای چلنیوم از انواع تابلوهای تبلیغاتی محسوب می شوند که حروف برجسته دارند. به همین دلیل ظاهر آن ها بسیار جذاب است. در حالت معمول تابلوسازان برای ساخت این محصول از آلیاژ آلومینیوم استفاده می کنند تا تا مقاومت آن را تضمین نمایند. آلیاژ آلومینیوم علاوه بر داشتن مقاومت بالا انعطاف پذیری مطلوبی هم داشته و به راحتی شکل و فرم می گیرد.
تابلو سازی وکیوم
تابلوهای تبلیغاتی که در سبک وکیوم طراحی و تولید می شوند بسیار جذاب هستند. چراکه ترکیب رنگی متنوعی داشته و در بیشتر موارد به حالت فانتزی ساخته می شوند. در بیشتر موارد تابلوسازان برای ساخت این محصول از دستگاه های خاصی کمک گرفته و فرایند تولید آن را به شکل کاملا اتوماتیک به سرانجام می رسانند.
تابلوسازی استیل
استیل یکی دیگر از آلیاژ های مورد استفاده در فرایند ساخت تابلو است. با کمک این محصول می توانند حروف استیل طلایی، نقره ای، دودی، مسی و…. را تولید کنند. سپس تابلوی مد نظر را با جلوه های نورپردازی، برجسته، تخت، پلکسی و…. به اجرا در بیاورند.
این محصولات علاوه بر برخورداری از زیبایی قابل توجه، تنوع بالایی هم دارند. قابلیت نورردهی و دوام بالا دیگر ویژگی این محصولات است. علاوه بر استیل تابلو سازان می توانند برای ساخت این محصولات از مس، آهن، برنج، برنز و…. نیز استفاده کنند تا نور خورشید از آلیاژ مورد نظر عبور نکند.
شما می توانید بر اساس نوع نیاز و مصارف کسب و کار خود سفارش ساخت تابلو متناسب با حرفه تان را به یک تابلوساز حرفه ای واگذار کنید . پیش از اقدام به این کار نیز از راهنمایی های لازم برخوردار شوید.
نکاتی که تابلو ساز پیش از ساخت تابلو باید در نظر بگیرد
توجه به برخی از نکات کمک می کند تا تابلوساز محصول قابل توجه تری را تولید کرده و نیازهای متنوع کسب و کارها را به بهترین شکل ممکن پاسخ دهد. یکی از مهمترین این نکات توجه به طول عمر و دوام تابلوی ساخته شده است.
تابلوساز باید از متریالی در فرایند ساخت محصول مورد نظر خود استفاده کند که به استحکام آن در برابر نفوذ رطوبت و آب کمک کند. یکی دیگر از نکات مهم در فرایند طراحی و ساخت تابلو، نصب آسان آن است.
این محصول باید به گونه ای طراحی و تولید شده باشد که شما بتوانید به راحت ترین شکل ممکن آن را جابجا کرده و در محل مورد نظر خود نصب و بهره برداری نمایید.
سازنده تابلو باید دقت و توجه بالایی هم به جنس اجزای تشکیل دهنده محصول مورد نظر داشته باشد و به دوام و مقاومت آن در برابر شرایط محیطی و آب و هوایی مختلف دقت کند. چراکه قرار است این محصول در مناطق و موقعیت های جغرافیایی گوناگونی نصب شده و مورد بهره برداری قرار بگیرد. پس دوام و مقاومت آن اهمیت بسیار زیادی دارد.
این محصول ممکن است ساعت های طولانی در معرض تابش نور مستقیم خورشید واقع شود. به همین دلیل باید در برابر چنین شرایطی نیز مقاومت کافی از خود نشان داده و دچار آسیب نشود. در غیر این صورت مجبور می شوید به صورت مداوم آن را تعویض کنید.
از آنجایی که تابلوها در معرض گرد و خاک و غبار و آلاینده های محیطی نیز واقع می شوند پس باید به گونه ای تولید شده باشند که گرد و خاک و غبار به داخل بافت آن ها نفوذ نکند. توجه به این نکات به تابلوساز حرفه ای کمک می کند تا محصول با دوام تر و با کیفیت تری طراحی و تولید کرده و در اختیار متقاضیان قرار دهد.
- پنجشنبه ۲۴ اسفند ۰۲ ۱۳:۰۶ ۸ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر